Hoogezand

 
 

Sinds de oprichting van Sing and Swing in 1993 is dit popkoor uit Hoogezand-Sappemeer uitgegroeid tot een eigenzinnig, enthousiast en levendig koor. Het repertoire varieert van popmuziek vanaf de jaren vijftig, met nummers van Danny and the Juniors tot nummers van Michael Bublé, Mika, The Scissor Sisters, Adele (Bob Dylan) en Coldplay tot de vertrouwde Nederlandse songs van bijvoorbeeld Marco Borsato.

Naast het zingen besteden we ook veel aandacht aan het Swingen! De presentatie van de songs wordt gedaan met choreografieën, die de sfeer en inhoud versterken.
Sinds 1999 organiseert Sing and Swing het popkorenfestival SWINGPOP. Een vakjury beoordeelt de koren op zang en presentatie. Diverse (pop)koren uit het hele land doen mee en ondertussen mogen we gerust stellen dat dit een bijna niet te missen evenement is. De laatste editie is gehouden op 24 september 2011.

Welkom

Agenda:

10 mei 2014 rommelmarkt in Hoogezand vanaf 09.00 uur bij winkelcentrum de Hooge Meeren!

 

Sing and Swing zal op 14 juni diverse keren optreden tijdens het gezellige muziekspektakel Vocaal festival in Annen! Kijk voor meer informatie op www.vocaalfestivalannen.nl

http://www.facebook.com/SingAndSwingHoogezandhttp://www.facebook.com/SingAndSwingHoogezand


Reserveer u kaarten hier!http://www.kielzog.nl/hst/k27i03e/kielzog.nsf/Main/Home?open
http://www.youtube.nl
© 2012-2013 www.woutertenhave.nlhttp://www.woutertenhave.nlhttp://www.woutertenhave.nlshapeimage_5_link_0
Dit is de inhoud voor de Figure-tag voor lay-outs
Dit
Dit is de inhoud voor de Figure-tag voor lay-outs
Dit is het bijschrift voor de Figure-tag voor lay-outs
is het bijschrift voor de Figure-tag voor lay-outs