Over Sing&Swing
Over Sing&Swing
Missie: Sing and Swing heeft de volgende missie, visie en ambities vastgelegd. Sing and Swing wil met alle leden samen zingen op hoog niveau. Uitgangspunten hierbij zijn: - de individuele kracht van ieder lid (uitdaging) - gezelligheid - eigen verantwoordelijkheid Visie: Hoe wil Sing and Swing dat gaan doen Uptempo nummers, nieuwe jazzy nummers en a capella nummers Meer groepssolo’s en verschillende koorrollen voor de leden Aangepaste choreografieën in combinatie met het nieuwe podium en de verschillende koorrollen Deelname aan festivals en koorwedstrijden We willen dit in een periode van 3 jaar gerealiseerd zien. Een gemotiveerde dirigent die dit kan en wil dragen. Ambitie: Repetities volgens schema            (leden kunnen de repetities voorbereiden) Choreografie repetities Extra stemrepetities door leden zelf te organiseren (bijvoorbeeld Mezzo-avonden)  
De pianiste Corien Velzing (1987) volgde de opleiding Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Met als eerste musiceervak klarinet. Zij volgde (koor)directielessen bij Louis Buskens. Na haar afstuderen in 2015 ging zij aan de slag als muziekdocent in zowel voortgezet onderwijs als basisonderwijs. Daarnaast is zij in 2011 begonnen met dirigeren en heeft sinds die tijd een aantal koren onder haar leiding. Met op dit moment Popkoor Leek en Sterke Vrouwen.

Missie,visie en ambitie

De dirigent Jan-Willem van Hees heeft in 2015 zijn diploma Docent Muziek behaald aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Hiervoor is de studie Media Music aan het ArtEZ conservatorium in Enschede afgerond. Inmiddels is Jan-Willem werkzaam als Docent Artiest&Muziek en productie op het Noorderpoort, richting KTM. Beide studies komen perfect samen in werkzaamheden op deze studie. De brede muzikale achtergrond komt goed van pas in zowel zijn werk als bij het leiden van Vocalgroup Sing and Swing. Naast pianist is Jan-Willem bassist bij de Groningse coverband Mr. Mungo. Een veelzijdige en erg leuke combinatie van muzikale werkzaamheden!
PDF Jaarplan 2014-2016